به گزارش راهبرد معاصر؛ به این ترتیب این مرگبارترین توفند (hurricane) در آمریکا از زمان «کاترینا» در سال ۲۰۰۵ است.
بیش از نیمی از این آمار به کارولینای شمالی مربوط است که در برخی نقاط آن کل سکونتگاهها بر اثر توفند ویران شده است.
یک هفته پس از وقوع این طوفان گزارش میشود که صدها نفر مفقود هستند و تقریبا یک میلیون خانه هنوز برق ندارند. همزمان بازدید دو روزه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا از ناحیه ادامه دارد.
این توفند درجه ۴ هفته پیش در تالاهاسی واقع در فلوریدا به خشکی رسید. بایدن پنجشنبه از جمله با هلیکوپتر از بالا خسارات گسترده در تالاهاسی را بررسی کرد. توفندها از یک تا پنج - ضعیف تا قوی - طبقهبندی میشوند.
او دستور کمک فدرال برای بازماندگان مناطق فاجعهدیده در فلوریدا، جورجیا، کارولینای شمالی و ویرجینیا را داد.
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور سابق، پیشتر در این هفته از نواحی آسیب دیده در جورجیا بازدید کرده بود.
در کارولینای شمالی که شاهد بعضی از بدترین آثار طوفان به خصوص در ناحیه کوهستانی «اَشویل» بوده، ۱۰ هزار نفر همچنان آب ندارند.
صدها جاده همچنان بسته است که تلاش برای ارسال کمک به جوامع آسیب دیده را سخت میکند. کارولینای جنوبی، جورجیا، فلوریدا، تنسی و ویرجینیا هم شاهد مرگ افراد در این طوفان بودهاند.
به گزارش وبسایت «Poweroutages.us» در نقاط مختلف جنوب شرقی آمریکا، بیش از ۹۳۳ هزار مشترک روز پنجشنبه همچنان در بیبرقی به سر میبردند.
بیش از ۶۷۰۰ عضو گارد ملی هوایی از ۱۶ ایالت سرگرم کمک به مردم هستند.
به گزارش بی بی سی، فصل توفندهای اقیانوس اطلس تا پایان نوامبر ادامه خواهد داشت.
«آلخاندرو مایورکاس»، رئیس سازمان امنیت داخلی آمریکا، پیشتر هشدار داد که اگر طوفان شدید دیگری در ماههای آینده به آمریکا برسد، سازمان مدیریت حوادث اضطراری فدرال برای ارائه کمک به تقلا خواهد افتاد.
در حال حاضر دو طوفان دیگر در اقیانوس اطلس در حال شکل گیری است. توفند «کِرک» که هم اکنون یک توفند درجه سه است که انتظار میرود باعث خیزش خطرناک دریا در فلوریدا و جزایر کارائیب شود، اما انتظار نمیرود در آمریکا به خشکی برسد و طوفان استوایی «لزلی» که فعلا تهدیدی برای آمریکا نیست. / ایسنا